افزایش ۴۶ درصدی تولید گوشت مرغ در خراسان شمالی



علی مبارکی سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این میزان تولید در نیمه نخست پارسال ۴ هزار و ۷۱۲ تن بود.
وی همچنین با اشاره به تولید هزار و ۴۳۸ تن تخم مرغ در این استان طی این مدت گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۳۰ درصد افزایش داشته است.
مبارکی سرانه مصرف گوشت مرغ به ازای هر نفر در سال را ۲۰ کیلوگرم عنوان کرد و افزود: هم اکنون خراسان شمالی ۸۷ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۲ میلیون و ۸۷ هزار و ۹۳۰ قطعه دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی خراسان شمالی گفت: هم اکنون از تعداد کل واحدهای پرورش مرغ گوشتی در این استان ۷۰ واحد با ظرفیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه فعال است.
استان خراسان شمالی با جمعیت ۸۶۳ هزار نفری در شمال شرق کشور واقع است.
۷۱۸۶/۶۰۴۲ خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشار دهنده: سید حسین قدسی



انتهای پیام /*










پاسخ دهید